Te 2016. godine, Heorhina Rodrigez nije ni slutila da će joj se život promeniti gotovo preko noći. Slučajnost ili ne, i njena životna priča počela je fudbalom - rođena je 1994. godine u Buenos Ajresu u Argentini, ali se ubrzo preselila u Španiju zbog poslovnih obaveza svog oca, fudbalera. Već sa četiri godine otkrila je svoju veliku ljubav - ples.

"Nisam bila baš lepo dete. Sigurno nisam bila najlepša u razredu. Jednostavno, osećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umetnosti", ispričala je svojevremeno.

Međutim, kada je stasala i izrasla u pravu lepoticu, Heorhina je odlučila da uđe u svet modelinga i tako pokuša da zaradi više novca.

"Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su u školi odjednom počeli da pričaju da sam lepa, da imam dobro telo i krenula sam i sama da verujem u to", rekla je ona, a da je svaki početak težak uverila se i sama.

Nije imala dovoljno novca da uloži u započinjanje nove karijere, pa je otišla u Bristol kako bi usavršila engleski jezik i usput radila.

"Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem", pričala je ona.

Heorhina Rodrigez
Profimedia 

Heorhina odlučuje da se ipak vrati u Španiju i 2016. godine u Madridu pronalazi posao u prodavnici jednog poznatog modnog brenda. Tu sreće slavnog Portugalca i njen život se menja iz korena.

Naime, tokom njene smene Kristijano Ronaldo došao je u kupovinu, a asistirala mu je baš Heorhina.

"Prvi put smo se susreli dok sam ja radila kao asistent prodaje. Nekoliko dana kasnije, bio je organizovan jedan marketinški događaj drugog brenda, na koji sam, prosto, otišla - kad, tamo i on. Tu smo mogli da pričamo daleko opuštenije, jer nisam bila na svom radnom mestu. Bila je to ljubav na prvi pogled, i za mene, i za njega", otkrila je slavna lepotica.

Heorhina, o kojoj je Netfliks snimio dokumentarac "Ja sam Heorhina", pričala je kako je tekla njihova veza, te koliko joj je trebalo da se navikne na činjenicu da više ne živi istim životom.

"Sećam se da je jednom došao po mene Bugatijem. Moje koleginice su poludele. Stigla sam autobusom i otišla Bugatijem. Ljudi nisu mogli da veruju", ispričala je ona u dokumentarnom filmu.

"Heorhina je žena mog života. To je bilo normalno jer je ona bila moja devojka. Znam koja kola imam i neću doći taksijem po nju. Bilo je smešno, jer sam je čekao ispred u ovom razmetljivom automobilu. Ali Heorhina je bila baš dobra u svemu tome, brzo bi izašla iz prodavnice, uletela u auto i otišli bismo", nadovezao se Ronaldo.

Izabranica slavnog fudbalera ispričala je i kako se prilikom prve posete Ronaldovoj vili izgubila u istoj.

"Kad sam prvi put bila u Kristijanovoj kući izgubila sam se. Htela sam odem u kuhinju po vodu i nisam imala predstavu gde da idem. Nekad mi je trebalo po pola sata da nađem dnevnu sobu jer nisam umela da se vratim. Bila je tako velika", rekla je ona.

Nakon nekoliko meseci veze Heorhina je ostala trudna i 2017. godine rodila se njihova ćerkica Alana Martina. Prošle godine objavili su da čekaju blizance, ali ih je, nažalost, zadesila tragedija. Heorhina se u aprilu ove godine porodila, rodila je devojčicu Belu Esmeraldu, dok je dečak preminuo odmah po rođenju.

Heorhina i Ronaldo zajedno brinu i o fudbalerovom sinu Kristijanu Mlađem, kog je dobio s neimenovanom Amerikankom koja se odrekla starateljstva, i o blizancima Evi i Mateu, koje je Ronaldo dobio uz pomoć surogat majke.

Heorhina od svoje popularnosti danas zarađuje ogromne svote novca, a kako su mediji prenosili, ona jednu reklamnu objavu na Instagramu naplaćuje 8.000 evra, dok za intervju uzima čak 100.000 evra.

Privatne fotografije Heorhine i Ronalda pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/georginagio Fotografije Kristijana Ronalda i Heorhine Rodrigez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna