Na izgled prelepe ruske manekenke Irine Šajk niko ne ostaje ravnodušan. Slovenske crte lica nasledila je od majke Galine, a egzotičnu nijansu tena od oca Valerija, kome su preci Tatari s Volge. Zanosna Ruskinja jako vodi računa o svom izgledu pa za negu kože obilno nanosi kokosovo ulje, a brojne savete o lepoti nasledila od majke - umiva se hladnom vodom, lice svakog jutra masira kockama leda, što se smatra odličnim prirodnim liftingom.

Kako je moda sastavni deo njenog života, ne čudi što ume da odabere kombinacije koje joj najbolje pristaju. Najčešće nosi haljine ali nije retkost ni da je vidimo u trenerci ili u muškom odelu.

Međutim, sada se ulicama Njujorka prošetala u izdanju koje bi bilo savršeno da nije bilo jednog detalja. Naime, Irina se odlučila za "all black" kombinaciju: helanke, seksi čizme preko kolena, i kožni mantil manekenka je uparila bez mnogo rizika, a ponela je dizajnersku torbu, u koju je, baš kao i svaka žena, natrpala sve i svašta: kese, flaše vode... nikada se ne zna kada šta može da zatreba.  U jednoj ruci držala je telefon, u drugoj prepunu torbu i flašu vode, pa se činilo da je Irini preko potrebna pomoć.

Profimedia Irina Šajk u šetnji ulicama Njujorka

Izvor: Lepa&Srećna