Nakon pojavljivanja u filmu "Top Gan" koji je obeležio osamdesete godine, činilo se da Keli Mekgilis uspeh neće moći da zaobiđe ni da želi. Međutim, dogodilo se suprotno. Čarli Belkvud danas ima 64 godine i nije ni nalik onoj lepotici za kojom je Maverik izgubio glavu.

Nastavak "Top Gana" čekali smo punih 36 godina. Film je apsolutni hit na bioskopskim blagajnama širom sveta, a od starih glumaca u njemu su samo Tom Kruz i Val Kilmer, to uz malu pomoć nauke. Glumac se svojevremeno borio sa rakom grla, tako da je morala da se koristi veštačka inteligencija kako bi stvorio (Kilmerov) glas koji bi bio korišćen u ostvarenju.

Čarli Belkvud, instruktorke letenja mladog Toma Kruza i u novom filmunema. Keli Mekgilis je priznala da je nikad nisu zvali oko nastavka "Top Gana", jer odbija da ide na plastične operacije i da oboji sedu kosu u plavo.

"Stara sam, debela i izgledam primereno svojim godinama", rekla je 64-godišnja glumica koja se svojevremeno borila s bolestima zavisnosti, ali i napadima panike. Ona tvrdi da je koren problema bilo silovanje koje je preživela tokom studija. Nikada se nije upotpunosti rešila straha i osećaja pretnje. Stvar je dodatno pogoršao napad koji je doživela pre nekoliko godina u kući. Glumica se povukla u ilegalu, a njen izgled ne prestaje da iznenađuje javnost.

Mnogi komentarišu da je zapuštena i da njene vršanjakinje izgledaju daleko bolje.  Da li po vašem mišljenju Keli Mekgilis izgleda prikladno svojim godinama?

Profimedia Čarli Belkvud iz Top Gana danas izgleda neprepoznatljivo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna