U zvezde koje nikako ne mogu da prihvate da vreme prolazi i da je starenje neminovnost, spada i holivudska glumica Melani Grifit. Ona se podvrgla brojnim estetskim zahvatima jer nije mogla da podnese tragove godina na licu i telu. Zbog toga je često bila na meti kritika, koje su na nju delovale pozitivno.

"Nisam ni shvatala šta se dešava dok mi neko nije rekao: 'Gospode, šta si to uradila!?' Bila sam veoma povređena. Išla sam kod raznih doktora kako bih vratila ono što sam imala pre", ispričala je jednom prilikom glumica koja uprkos činjenic da je napunila 64 godine, ima besprekorno telo.

Ona je otkrila da dobru liniju duguje redovnom vežbanju i izbalansiranoj ishrani, a nedavno je su je papraci uslikali u helankama koje bi retko kome tako dobro stajale kao njoj.

Glumica je bila četiri puta u braku, dva puta sa Donom Džonsonom sa kojim ima ćerku Dakotu, potom sa Stivenom Bauerom, i na kraju sa Antoniom Banderasom. Kraj poslednjeg braka teško je podnela, a imala je i napade epilepsije.

Profimedia Melani Grifit u 65. godini ima besprekornu liniju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna