Nenad Jezdić uspeo je da izbalansira stvari u svom životu. Beogradsku vrevu zamenio je mirom u selu Zabrdica, gde je sa svojom porodicom - suprugom i četvoro dece - izgradio oazu mira.

O privatnom životu ne voli da govori, a zajedničke fotografije sa suprugom Sarom nikada nisu dospele u javnost, ali se zna da je već 25 godina u srećnom braku.  O deci nikada nije želeo mnogo da govori, ali se dotakao činjenica da ima tri ćerke.

"Pošto sam rano stupio u brak i dobio decu promišljao sam često o tome zašto mi je gospod dao tri ćerke. Možda je baš sad ovo taj razlog i ta poenta, da odavde jasno i glasno posvedočim da žene u našem društvu jesu diskriminisana bića. To je jezivo i strašno. Kada bismo mi imali odnos, pogotovo muškarci prema ženama kakav bi trebalo da bude, pravi domaćinski odnos, sve bi bilo bolje, jer žene su te koje produžavaju ovaj svet i ovaj narod. Žene i ovom svetu i ovom narodu daju i naučnike i domaćine i savesne ljude, ljude koji čine dobro društvu, isto tako žene daju žene. Žene produžavaju i stvaraju ovaj svet",  istakao je svojevremeno Jezdić i naglasio koliko je porodica važna.

"Supružništvo, porodica, to je najuzbudljivije što čovek može da živi danas. Treba hteti, treba smeti. Meni je Bog dao. Jedino što će ovaj narod spasiti i što je iskonski i istinski opstanak ovog naroda, to je rađanje dece, a mi smo se toga odrekli. Mi više ne da ne živimo u saglasju s tim nego smo otišli potpuno u aut. Moja supruga i ja, koliko smo mogli, to je četvoro… nije moglo više. I svaka kuća mora da ima troje dece da bi ostalo ovo što je naša otadžbina. Znaš li šta je žena čoveče? Žene su svet produžile. Žene svet stvaraju. Nema veće radosti za ženu nego materinstvo, to ti tvrdim. I žena mora da rađa," pričao je svojevremeno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Izvor: Lepa&Srećna