Otkako je početkom osamdesetih godina debitovao na filmu, Tom Kruz je važio za velikog zavodnika. Viđao se sa mnogim koleginicama, a prvi put je pred oltar stao 1987. godine. Njegova prva supruga je bila šest godina starija Mimi Rodžers. Njihov brak nije potrajao, a navodno ga je upravo ona uvela u Sejntološku crkvu.

Glumac je 1990. godine pristupio sajentolozima i danas je jedan od najpoznatijih pripadnika ovog verskog pokreta u Holivudu. Mimi je napustila sajntologiju, i danas je u srećnom braku i ima dvoje dece.

Zvanični razvod obavljen je 1991, ali niko nikad nije saznao pravi razlog kraha ljubavi.  Iste godine Tom Kruz je uplovio u vezu sa glumicom Nikol Kidman sa kojom je u braku bio čitavu deceniju. Nakon toga oženio se Kejti Holms sa kojom ima ćerku Suri.

Profimedia Prva supruga Toma Kruza je Mimi Rodžers

O privatnom životu Toma Kruza danas se jako malo zna. Navodno, on žene bira u skladu sa santeologijom - osim što Tomova izabranica mora da bude predana ovom verskom pokretu, žena Toma Kruza mora da ima određen broj godina i da prođe kroz određeni test. Zanimljivo je i da se Tom od svake svoje žene razveo kada bi ona napunila 33 godine.

Mnogi tvrde da je to morao da uradi zbog Sajentološke crkve. Naime, veruju da se svaka od njih našla na svojevrsnom testu koji je imao određeni rok. S obzirom da ni jedna od njegovih supruga nije ispunila kriterijume ove crkve, brak je morao da bude okončan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna