Seka Aleksić i Veljko Piljikić jedan su od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Pevačica često ističe da je u Veljku pronašla sve ono za čim je tragala, a da je on pravi čovek za nju znala je odmah po upoznavanju.

Bila sam veoma napadna kad sam videla Veljka... Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla: ‘Ovo će biti moj muž‘. Osetila sam da je on pravi muškarac za mene. Mada i njegov pogled je govorio sve. Volela sam i boks i pre nego što sam njega upoznala, a kada sam sazala da trenira i on, sve se sklopilo", rekla je Seka svojevremeno u emisiji kod Ognjena Amidžića. Svoju ljubav su 2010. godine odlučili da ljubav krunišu brakom, a sreću je upotpunilo rođenje sinova Jakova i Jovana.

Seka je za spot za novu pesmu "Rana" angažovala svog muža, jer joj, kako kaže, manekeni nisu potrebni.

"Šta će meni manekeni pored ovakvog frajera, kakav je Veljko? Nema potrebe. Nikad mi se nije desilo da Veljko bude ljubomoran na nekog. On je kao odvaljen od brega. Ne prilaze ljudi, znaju sve. A i ja sam porodična, mirna žena", kazala je pevačica koja priželjkuje i treće dete, a u septembru planira da se ponovo podvrgne procesu vantelesne oplodnje.

"Naravno da bih volela da imam i ćerku. Od septembra bih volela da opet krenem u proces vantelesne oplodnje, ne razmišljam o polu deteta. Moje drugarice mi kažu da treba da rodim ćerku, tate vole ćerke, ja mislim da je to individualna stvar i treba deci pružiti lepo detinjstvo", iskrena je bila pevačica za "Pink".

ATA / Antonio Ahel Da se prave ljubavi dogode na prvi pogled, svedoči i priča Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna