Pevačica Seka Aleksić (41) mama je dva dečaka, Jakova i Jovana, a nada se da će uskoro biti trudna i treći put.

"Po mom mišljenju, trebalo je ranije da ostanem trudna. Već je sad trebalo da budem trudna. Jovan ima dve i po godine. Htela sam da napravim malu razliku između dece zato što želim više dece, pa neću kao u pedesetoj rađati. Želela sam do 45. godine. Ali svakako, ja ću se truditi da što više dece izrodim, jer to je najveće bogatstvo", rekla je pevačica u emisiji "Premijera".

Na pitanje da li njeni sinovi priželjkuju brata ili sestru, odgovorila je:

"Jovan je mali još i ne može na taj način da odgovori, ali Jakov želi sestru, čak zna i kako će da se zove! Njegova je želja da se zove Sofija".

Seka Aleksić o Uskrsu i običajima
Instagram/Seka Aleksic 

Seka Aleksić izuzetno je vezana za svoju majku, te se trudi da i ona na isti način bude podrška svojim naslednicima.

"Moja mama je meni uvek bila podrška. Mislim da je svaka mama uvek najveća podrška. Mene je to kroz čitavu karijeru vodilo, zato što sam odrastala uz mamu. Naravno, u početku nije bila za to, ali to svi već znate. Ali mama je definitivno sve na svetu", zaključila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Seka Aleksić je, inače, za svoj 41. rođendan u aprilu ove godine napravila glamuroznu žurku, a fotogafije sa slavlja pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Seka Aleksic Seka Aleksić proslavila 41. rođendan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna