Pevačica i fudbaler ponadali su se da će nakon crkvenog venčanja i svadbe moći da odu na medeni mesec, ali se to, za sada, ipak neće desiti.

Naime, Kaća i Marko morali su da otkažu sve planove za odmor, budući da oboje imaju pregršt poslovnih obaveza.

"Kaća i Marko su nepredvidivi. Kad god dobiju nekoliko dana slobodno, spakuju se bukvalno za pet minuta, rezervišu avion i hotel, a ćerkicu ostave kod Kaćine sestre Bojane. Tako su radili kada su išli u Crnu Goru i Dubai. Sada su planirali da idu na more, ali je Kaći menadžer zakazao nastupe do kraja novembra, a i on ima dosta obaveza u klubu. Zato su definitivno morali da odlože medeni mesec", tvrdi izvor za "Informer", a ovu priču potvrdila je i sama pevačica.

Svadba Kaće Grujić i Marka Gobeljića
Nemanja Nikolić 

"Skoro nećemo imati zajednički odmor, jer imam zakazane nastupe do kraja novembra. Posle toga planiramo da idemo na dve nedelje na jedno lepo putovanje, ali ne bih otkrivala ništa", rekla je Katarina Grujić.

Par je prošle godine u decembru dobio ćerku Katju, a dok je Katarina na nastupima, a Marko ima obaveze u FK Crvena zvezda, devojčicu čuvaju Kaćini roditelji i sestra, budući da pevačica i fudbaler za sada ne žele da angažuju bebisiterku.

Fotografije sa svadbe Kaće Grujić i Marka Gobeljića pogledajte u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Svadba Kaće Grujić i Marka Gobeljića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna