Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić prošlog četvrtka rekli su "da" u Hramu Svetog Save u Beogradu, a potom je u jednom prestoničkom hotelu bilo upriličeno svadbeno slavlje. Međutim, pripadnici obezbeđenja su oterali novinare koji su se okupili ispred hotela, a sada je o ovom događaju progovorila i Katarinina kuma, pevačica Andreana Čekić.

Andreana je ispričala da je Kaća na svadbi bila iznervirana zbog ove situacije, te da joj se požalila.

"Kad smo konačno seli za mladenački sto, kad su svi gosti došli, ona se jako iznervirala, kaže: ''Kumo, pogledaj ovo''. Iznervirala se jako, ali to je trajalo pet minuta, neće na dan svoje svadbe o tome da razmišlja. Ali naravno da te stvari ne prijaju nikome", rekla je Čekićeva u emisiji ''Premijera".

Svadba Kaće Grujić i Marka Gobeljića
Nemanja Nikolić 

Andreana se zatim osvrnula i na suđenje koje joj je tog dana bilo zakazano sa kompozitorom Sašom Lazićem, sa kojim se spori oko pesme "Cipele", budući da ju je Lazić tužio i zabranio joj izvođenje ove numere.

"Ja sam poslala svoju advokaticu koja ima punomoćje da me zastupa. Apsolutno nema nikakve veze što se ja nisam pojavila. Moja advokatica je bila na vrhuncu zadatka, imaćemo mi još ročišta, to će sigurno trajati. Na sledećem ročištu ću se sigurno pojaviti, jer imam potrebu da kažem šta se tu dešava, ali bilo mi je draže da kumujem tog dana, nego da se pojavim tamo", rekla je Andreana.

Emotivni život Andreane Čekić
ATA / Antonio Ahel 

Pevačica se na kraju osvrnula i na koleginicu Aleksandru Bursać, kojoj je Saša Lazić dao da prepeva pesmu "Cipele".

"Nemam ja šta ružno da kažem što se nje tiče, nismo se nikad mi družile, ali pokvarilo mi se mišljenje. Mogla je da me nazove da mi kaže da je dobila ponudu da presnimi tu pesmu, a ne tako... Ja bih onda to razumela", zaključila je Andreana Čekić u pomenutoj emisiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna