Suzana Jovanović sa Sašom Popovićem ima ćerku Aleksandru, dok je u prvom braku dobila sina Danijela, kog je Saša od prvog dana prihvatio kao svoje dete.

"Sale i ja smo se trudili da pre svega od njih napravimo dobre i kvalitetne ljude i mislim da smo uspeli u tome, ta skromnost je samo dokaz više koliko smo ulagali u svoju decu, u njihovo vaspitanje i to da jednog dana budu pravi ljudi. Mislim da je skromnost odlika i vrlina posebnih ljudi", rekla je pevačica u emsiji "Grand news".

Ona se zatim osvrnula na početak svoje karijere, za koji kaže da nije bio lak.

"Imala sam težak put, od 15. godine pevam jako teške svadbe, veselja, tad su bili ispraćaji u armiju, ali sam još više ponosna na sebe i mislim da moja karijera bez ijedne mrlje zavređuje veliku pažnju, baš zato što sam tim jako teškim putem uspela da skrenem pažnju na sebe i mogu da se pohvalim divnom karijerom, divnim pesmama i zaista sam ponosna", istakla je Suzana.

Suzana Jovanović o prošlosti i deci
ATA / Antonio Ahel 

Ona i Saša uskoro odlaze na odmor, koji će Popoviću, nakon još jedne sezone "Zvezda Granda", biti preko potreban.

"Koferi i Hrvatska, Italija i tako te zemlje u okruženju, gde ćemo biti ne znam ni sama i sa kim, imaćemo dosta prijatelja, dolaze kući kod nas u Opatiju. Biće lepo leto i zaslužio je odmor posle svih obaveza i emisija, a polovina juna, jul i avgust mislim da će mu zaista prijati",. rekla je Suzana i otkrila da li joj Saša pomaže oko kućnih poslova:

"Ja u kući gledam da ga prištedim, da se što više odmori i prikupi energije, da u kući vladaju mir, harmonija, ljubav i da on tu crpi tu energiju koja mu je posle zaista potrebna za sav posao koji obavlja. Sale je u kući jedan opušten i zadovoljan čovek, pre svega zadovoljan i sobom i porodicom i onim što je stvorio iza sebe... Zaista ima puno toga čime bi se ponosio".

Podsetimo, Suzanin sin Danijel nedavno se oženio, a fotografije sa svadbe pogledajte u galeriji ispod.

Damir Dervišagić Suzana i Saša Popović oženili sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna