Pevač Darko Radovanović tragično je nastradao 11. juna 2011. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu. Iza sebe je ostavio neutešne roditelje Stanu i Vidoja, ćerku Laru, suprugu Maju i brojne prijatelje, a njihove rane i dalje bole istom jačino. Njegov kum i prijatelj Milan Mitković prisetio se pokojnog pevača.

"Danas je punih jedanaest goduna od kada Darka nema, a bol je ista kao i prvog dana. Vreme samo prolazi, a ja utehu nalazim u Lari. Gledam njegovo dete koje je ostalo, ona puni četrnaest godina samo jedan dan nakon godišnjice Darkove smrti. Predivna devojka, dete za primer. Život je naterao da brže odraste, uživam u njenom odrastanju. Veoma je odgovorna, ide u dve muzičke škole, trenira atletiku i ima sve petice. Njenog tatu niko nikada neće moći da zameni, ali ja se maksimalno trudim da joj očinska figura što manje fali. Marija je divna majka, koja je skroz zaposavila svoj život, čak i posao, da bi se posvetila Lari i njenom vaspitanjuIza sebe je ostavio neutešne roditelje Stanu i Vidoja, ćerku Laru, suprugu Maju i brojne prijatelje, a njihove rane i dalje bole istom jačino,  ispričao je za "Kurir" Milan i otkrio detalje odrastanja Darkove ćerke Lare.

"Nasledila je skoro sve na Darka, ona je više od 70 posto on. Lik, obrve, usne, muzikalna je na njega. Prelepo peva, poslednje dve godine se posvetila stranoj muzici i to joj odlično ide, baš lepo pliva u tome. Siguran sam da će i ona biti velika zvezda", sa knedlom u grlu ispričao je on i prisetio se kako je saznao za smrt svog prijatelja.

"Tog kobnog dana, Darko i ja smo bili zajedno. On je otišao sa menadžerom na tezgu, a njegova Marija i ja smo otišli na svadbu. Nas dvoje smo sedeli u sali i Marija mi u tom trenutku priča kako su se ona i Darko upoznali baš u tom restoranu, objašnjava mi gde je bila bina, gde su sedeli, o čemu su razgovarali i meni ubrzo zvoni telefon. Zvao me novinar i rekao da je Darko poginuo. Čuo je muziku, a ja sam mu rekao da ne mogu da verujem kakve sve ljudi gluposti izmašljaju jer sam se malo pre toga razišao od Darka, spustio sam slušalicu. Posle deset minuta je ponovo nazvao da izjavi saučešće i kaže da je informacija tačna. To je bio šok! Neposredno pre toga, njegova žena je pričala detalje njihovog upoznavanja", zaključio je Milan.

Godišnjica smrti Darka Radovanovića
ATA / Antonio Ahel 

Darkov otac je prošle godine ispričao da sina sanja gotovo svake noći, a da njega i suprugu u životu drže unuke.

"Neočekivano, još sam na spisku živih. Nisam verovao da mogu pregurati ni nedelju dana kada nas je Darko napustio, a evo prođe 10 godina. Drže nas u životu naše unuke, i to nam mnogo znači. Posebno kad vidim Laru. Išli smo godinama svake subote, ali više nisam u mogućnosti da idem stalno zbog zdravlja. Sad se vidimo četiri-pet puta godišnje i redovno preko video-poziva. Moramo živeti, nema nam druge. Stalno sanjam sina, svako drugo-treće veče, bili smo jako vezani. Bio je izvanredan sin, otac i suprug. Svi su ga voleli", rekao je Darkov otac za "Kurir".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna