Uskoro se navršava 11 godina otkako je u teškoj saobraćajnoj nesreći nastradao Darko Radovanović. Iza sebe je ostavio neutešne roditelje Stanu i Vidoja, ćerku Laru, suprugu Maju i brojne prijatelje, a njihove rane i dalje bole istom jačinom. Koleginica Ivana Selakov sa njim je snimila duet koji ju je i proslavio i presrećna je što pesma i danas popularna.

"On je to zaslužio da se ta pesma peva, Darko Radovanović, uskoro je godišnjica njegove pogibije, uvek se potrudim da odem na godišnjicu pogibije, na nekima nisam bila zbog privatnih obaveza. Uvek ga se setimo kakav je sjajan pevač, radnik, drugar i kolega bio. O njemu stvarno sve najlepše, zaslužio je da ga se setimo", rekla je Ivana i prisetila se kobne večeri kad je njen dragi kolega i prijatelj izgubio život.

"Nikada neću zaboraviti, trebala sam da imam svoj prvi nastup u Budvi u čuvenom klubu, tamo kad nastupaš znači da si postao poznat. Čekali smo u restoranu da počne nastup i počeli su telefonski pozivi. Mi smo mislili da su dezinformacije, međutim ispostavilo se da je istina. Nismo ni imali nastup koliko nam je bilo loše, iz poštovanja prema njemu nismo imali nastup niti su oni otvorili klub to veče. Pokazali su da su pravi prijatelji i veliki ljudi. Bili smo van sebe, to je bilo jedno užasno veče ne mogu ni da zamislim kako je bilo njegovoj porodici", prisetila se u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" Ivana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna