Malo ko zna sa kakvim velikim gubitkom se Dejan Matić suočio pre pet godina. Pevač je ostao bez najboljeg prijatelja i saradnika koji mu je bio kao brat, a nakon ove tragedije mesecima se borio s depresijom. Prerano preminulom prijatelju posvetio je pesmu, a razmišljao je i da okonča svoju muzičku karijeru.

"Tad mi se ceo svet srušio, mislio sam da nikad više neću izaći na binu, niti zapevati",  prisetio se za "BGonline" svojevremeno Dejan, koji jednu od svojih najemotivnijih pesama nikada ne peva uživo.

"Do danas nije prošao nijedan dan da ga nisam pomenuo. Tokom ta dva meseca kad sam bio najutučeniji čak sam po prvi put u životu pio lekove za smirenje. Do tad sam bio jak i čvrst, nisam znao da nešto može da me poremeti, izbaci iz koloseka i slomi. Mislim da niko ne voli svoju profesiju kao mi muzičari. Ta ljubav prema muzici me je izvukla iz depresije. Mom prijatelju sam posvetio pesmu 'Amanet' koju je napisao Saša Milošević Mare, ali je uživo nikad nisam otpevao iako su mi je mnogo puta tražili na nastupima. Previše je emocija u njoj",  zaključio je on.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna