Najtužniju princezu na svetu, kako je mnogi nazivaju, princezu Šarlin poslednjih meseci prati niz negativnih dešavanja. U novembru 2021. godine smeštena je na lečenje u jednu psihijatrijsku ustanovu van Monaka, a to je tada potvrdio i njen suprug, princ Albert, u ekskluzivnoj ispovesti za američki "People".

"Shvatila je da joj je potrebna pomoć i sama je donela tu odluku. Mi smo samo čekali da nam to potvrdi. Svesna je da joj je odmor neophodan. Želim jasno da naglasim da u našem odnosu nema nikakvih problema. Stanje u kome se moja supruga nalazi uzrokovalo je nekoliko problema privatne prirode. Fizički i emotivno je iscrpljena. Bila je preopterećena i nije mogla da ispunjava službene dužnosti, život uopšte, čak i porodični", rekao je tada Albert, ali mnogi su sumnjali da je njihov odnos već dugo "na staklenim nogama".

Kada se vratila u Monako princeza je demantovala da postoje problemi u njihovom braku, a princ Albert je sada priznao da je Šarlin puno propatila, ali i da je to što se dogodilo bilo svojevrstan test.

"Ovo je bio test, prvenstveno za moju suprugu koja je puno propatila i proživela neke teške dane, daleko od svoje obitelji. Takođe je to bio test za našu decu i mene",  rekao je Albert za tamnošnje medije.

Kako je izgledalo venčanje princeza Šarlin i princa Alberta 2011. godine kom je prisustvovalo svih 7.810 punoletnih stanovnika Monaka pogledajte u fotogaleriji:

Profimedia Venčanje princa Alberta i princeze Šarlin 2011. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna