U jednoj od uobičajenih šetnji sa svoja dva psa, te 2014. godine Kristina Radenković je upoznala čoveka svog života, ni ne sluteći da će se to dogoditi nasred ulice.

"Nikola i ja smo se upoznali sasvim slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja sam šetala svoje dve kuce. U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto. Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija", ispričala je jednom prilikom voditeljka za medije.

Kako je otkrila, na početku veze je veoma teško podnosila razdvojenost od Nikole.

"Moram vam priznati da je bilo jako čudno. Svaki naš susret bio je ljubav na prvi, drugi, treći pogled. Kad se samo setim da sam prvih nekoliko meseci i plakala ako jedno od nas dvoje ode negde na dva ili tri dana... Nisam podnosila razdvojenost", iskrena je bila Kristina.

Dve godine nakon što su otpočeli vezu, 2016, rodila im se ćerka Tara, a tri godine kasnije dobili su i sina Rogana.

Kristina i Nikola su vereni, ali još uvek nisu otišli pred oltar, niti im se sa venčanjem žuri. Kako je Kristina jednom prilikom rekla, njih dvoje funkcionišu kao da su u braku, te smatraju da papir ništa ne bi promenio u njihovom odnosu.

"Nikola i ja nismo u braku, ali možda smo više u braku nego drugi. Ja i moj partner - nadam se doživotni, stvarno se mnogo volimo. I podrška mi je, i prijatelj... Što bi moja majka rekla, da sam ga svećom tražila, ne bih ga našla", rekla je šarmantna voditeljka nedavno za magazin "Lena".

Još fotografija Kristine i Nikole pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/krisradenkovic Kristina Radenković sa mužem Nikolom Radojevićem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna