Monika Beluči u septembru puni 57 godina. Fatalna Italijanka je, po mišljenju mnogih, najlepša žena svih vremena, a svi joj "skidaju kapu" što je, uprkos tome što se na njenom licu vide tragovi godina, uspela da zadrži prirodnu lepotu i ne podvrgne se estetskoj hirurgiji.  Za to joj je verovatno potrebno dosta samopoudzanja, posebno ako čita komentare na društvenim mrežama.

Naime, poznato je da je njen bivši suprug, Vensan Kasel od 2016. godine u braku sa čak tri decenije mlađom Tinom Kunaki. Glumac je očaran svojom mladom suprugom, i za nju kaže da je "božanstveno stvorenje bez kog ne bi mogao da živi".

Monika je za njega, u emotivnom smislu, prošlost, ali fanovi ne prestaju da upoređuju dve lepotice, iako je među njima razlika od čak 32 godine. Mnogi smatraju da je Tina zasenila Moniku, i da je ona glumčeva najbolja nagrada. Ipak, verni Monikini obožavaoci tvrde da nema devojke koja može da zaseni njenu ženstvenost, i podsećaju na to kako je ona izgledala kada je imala godina koliko Tina ima sada.

Kako god, Vensan se od svoje supruge ne odvaja i mnogi smatraju da su savršen par. Njihove zajedničke fotografije pogledajte u galeriji.

Profimedia Tina Kunaki i Vensan Kasel

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna