Mnogi se godinama pitaju koja je tajna jedne od najvećih svetskih zavodnica, te čemu duguje besprekoran izgled i u šestoj deceniji.

Međutim, Monika Beluči kaže da je njena jedina tajna u tome što je srećna, zadovoljna i ispunjena žena.

 "Zadovoljna sam sobom, ali ne zato što sam lepa. Znam mnogo lepih ljudi i njihovi životi su apsolutno užasni. Nezadovoljni su sobom. Biti srećan sam sa sobom ne znači kako izgledaš, već kako osećaš. Srećna sam jer sam okružena ljubavlju", rekla je Monika, prenosi "Espreso.co.rs".

Inače, glumica je nedavno otkrila da nije ljubitelj vežbanja.

Umesto sati koje bi provela u teratani, ona bira da nosi crnu odeću i od tog svog pravila retko odstupa.

Izgled Monike Beluči
Profimedia 

 "Ja sam kao zrela kruška, divno zrela i puna slasti. Odlazak u teretanu za mene je neizvodljiv.Trebalo bi da ustanem u pet ujutro da bih počela da vežbam u šest u teretani! Nije vredno toga. Umesto toga, nosim crnu odeću. Mnogo je lakše, a i zabavnije", rekla je svojevremeno Monika, kojoj je plivanje omiljena aktivnost.

Pored toga, Monika Beluči nije pristalica dijeta. Ne vodi računa o tome kakve namirnice unosi u organizam, ali pridržava se jednog važnog pravila u ishrani - jede manje porcije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna