Monika Beluči, po mišlenju mnogih, najlepša je žena na svetu. Napunila je 57 godina i još uvek je oličenje ženstvenosti i senzualnosti. Pa, u čemu je tajna fatalne Italijanke? Prvenstveno u prihvatanju sebe.

Jedna je od retkih poznatih dama koja dostajnstveno stari i nema nikakav problem da pokaže bore i tragove vremena. Uživa u hrani, italijanskoj posebno, a nije ljubitelj vežbi. Umesto sati koje bi provela u teratani, ona bira da nosi crnu odeću i od tog svog pravila retko odstupa.

"Ja sam kao zrela kruška, divno zrela i puna slasti. Odlazak u teretanu za mene je neizvodljiv.Trebalo bi da ustanem u pet ujutro da bih počela da vežbam u šest u teretani! Nije vredno toga. Umesto toga, nosim crnu odeću. Mnogo je lakše, a i zabavnije", rekla je svojevremeno lepa glumica kojoj je plivanje omiljena aktivnost.

Monika nije pristalica dijeta. Ne vodi računa o tome kakve namirnice unosi u organizam, ali pridržava se jednog važnog pravila u ishrani - jede manje porcije.

"Obožavam hranu i jedem sve. Ipak, najviše volim italijansku kuhinju i iznad svega pastu i parmezan. Ne pazim na vrste namirnica, samo na količine", rekla je Monika koja smatra da je unutrašnja lepota ipak najvažnija.

"U mladosti imate beuatie di diable (đavolsku lepotu), kako kažu Francuzi, lepotu koju ne shvatate, koju niste spoznali. Ali, kad ti je 50, u tebi se rađa lepota druge vrste, lepota koja ti daje snagu. Ta snaga nije vezana za spoljašnu lepotu!", rekla je svojevremeno glumica.

Iako stalno nosi crnu odeću dogodi joj se da nekada napravi i mali modni iskorak. Tako je Atinom prošetala maksi haljinu crvene boje koja prati liniju tela i sandale sa visokom potpeticom koje su redovne u njenim odevnim kombinacijama.

Profimedia Monika Beluči u Grčku stigla kao glavna zvezda predstave o životu grčke operske dive Marije Kalas

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna