Kolumbijska pevačica i španski fudbaler upoznali su se na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2010. godine, u Africi, a čitav svet od tada je pomno pratio dešavanja u njihovom odnosu.

Godine 2012. Šakira i Pike dobili su starijeg sina Milana, a 2015. i mlađeg Sašu. Popularni par, koji je nedavno saopštio da se rastaje, 12 godina je proveo u vanbračnoj zajednici, a pevačica je pre dve godine u programu "60 minuta" govorila o tome zbog čega ne želi da se uda za Pikea.

"Brak me nekako previše plaši. Ne želim da na mene gleda kao na suprugu. Više volim da me gleda kao devojku, ljubavnicu, pomalo kao zabranjeno voće. Želim da bude na oprezu, da misli da je sve moguće u zavisnosti od njegovog ponašanja", rekla je tada Šakira.

Žerar Pike imao aferu sa Bar Rafaeli
Profimedia 

I Pike je takođe govorio o tome da ne razmišlja o podizanju veze na viši nivo.

"To je moj način razmišljanja. Sviđa mi se faza u kojoj se sada nalazimo. Imamo dva sina, ide nam dobro kao paru, nije nam neophodno da budemo venčani", rekao je Pike u programu "Overlap" u maju ove godine.

Njihova ljubavna priča ubrzo nakon toga se završila, a par je početkom juna i zvanično saopštio da se rastaje.

"Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju", poručili su Šakira i Pike.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna