Većina žena, a posebno iz javnog života, čini sve da zaustavi tragove vremena. Monika Beluči se razlikovala. Svojih 57 godina je nosila dostojanstveno, bez potrebe da izgleda mlađe. O njenoj posebnosti svedoče i izjave koje je davala na temu lepote.

"Prvo dete sam rodila sa 40, drugo sa 45, snimala u Bondu sa 50 i nikad ne bih volela da ponovo imam 20 godina. U mladosti imate beuatie di diable (đavolsku lepotu), kako kažu Francuzi, lepotu koju ne shvatate, koju niste spoznali. Ali, kad ti je 50, u tebi se rađa lepota druge vrste, lepota koja ti daje snagu. Ta snaga nije vezana za spoljašnu lepotu!", rekla je svojevremeno Monika koja je ipak poklekla pred željom da skine bore s lica.

Fatalna Italijanka objavila je niz fotografija sa dodele nagrada Maria Callas Monaco Gala, a nikome nije promaklo da je preterano obradila fotorgafije. Ovim postupkom glumica, koja je bila poznata po prirodnoj lepoti razočarala je mnoge, a  negativni komentari na njen račun ne prestaju.

"Dobro znamo kako izgledaš, čemu fotošop", "Ko je voštana figura na fotki", "Izgleda da godine čine svoje, pa je nije naučio kako da koristi filtere", samo su neki od komentara.

Monika je poznata i po tome da nosi stalno crnu odeću i od tog svog pravila retko odstupa.

"Ja sam kao zrela kruška, divno zrela i puna slasti. Odlazak u teretanu za mene je neizvodljiv.Trebalo bi da ustanem u pet ujutro da bih počela da vežbam u šest u teretani! Nije vredno toga. Umesto toga, nosim crnu odeću. Mnogo je lakše, a i zabavnije", rekla je svojevremeno lepa glumica kojoj je plivanje omiljena aktivnost.

Profimedia Moderna u crnim pantalonama i kaputu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna