Iako se prvi put udala veoma mlada, i sa 19 godina postala majka, Kaja Ostojić (39) kaže da se nikada nije pokajala zbog braka sa Nikolom, iako on kasnije nije učestvovao u odgajanju njihove naslednice.

"Ne kajem se zbog prvog braka, jer imam predivnu ćerku. Nismo se baš rastali na najbolji način i prosto ko želi kontakt sa svojim detetom, taj će da ga napravi. Ja nikada to nisam branila. Ona nikada nije patila zbog toga što on nije tu, stvarno to nikada nisam videla. Prosto je odrasla bez njega, maltene otkad se rodila je rasla bez njega. On je jednom platio alimentaciju, pre skoro 18 godina. Kad smo se rastali mi je dao 500 evra i više nikad ništa. Sve sam sama podigla", ispričala je Kaja, piše Glossy.

Njen drugi suprug bio je košarkaš Uroš Duvnjak, a treći put je pred oltar otišla sa di-džejem Džuniorom Džekom.

Kaja Ostojić.jpg
Instagram / kaya_ostojic 

"Izgubili smo taj muško-ženski odnos, zbog toga smo se i rastali. Ta kriza je trajala jedno godinu, dve i verovala sam da ćemo to prevazići. Mama mi je govorila da ne cvetaju uvek ruže, ali sam ja slušala svoje srce", rekla je Kaja o Džunioru, i otkrila da nije patila jer je njen bivši suprug vrlo brzo nakon razvoda stupio u novu vezu:

"Nije me njegova nova veza pogodila kao ženu, pogodilo bi me da je bila neka prevara, da je bila situacija da sam ja ostala ucveljena. Ali nije mi bilo svejedno, u smislu nisam se maltene ni ohladila, ali dobro. Sve zarad njegove sreće".

Kaja Ostojić sada je u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, sa kojim živi u Francuskoj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna