Emotivni život Kaje Ostojić izuzetno je uzdbudljiv. Iza sebe ima tri braka, a sreću je pronašla pokraj Matea Pavlovića. Par već tri godine živi u Francuskoj, gde je fudbaler angažovan, a skućili su se u mestu Amjen, nadomak Pariza.

 "Kaja je dugo razgledala stanove i tek nedavno je našla pravi. Rekla mi je da se zaljubila u jednu zgradu iz 18. veka, koja liči na dvorac. Odmah je Mateu rekla da tu želi da živi", rekao je izvor blizak paru i istakao da je Kaja bila zabrinuta da li će Mateo pristati da kupe taj stan, jer je koštao 1.250.000 evra. 

"Kaja se oduševila kad joj je Mateo rekao da se pakuje. On je iskeširao pare za stan, a ona je rešila da ga opremi svojim novcem. Već je za to "pukla" više od 100.000 evra", rekao je izvor za " Informer" i istakao da Kaja i Mateo planiraju venčanje na leto. 

U prvi brak, Kaja je stupila sa Nikolom Dragojlovićem, kada je imala tek 19 godina, i sa njim ima ćerku Nikolinu. Za košarkaša Uroša Duvnjaka udala se 2009. godine, da bi se godinu dana kasnije razveli. Tokom snimanja jednog muzičkog programa 2011. upoznala je svetski slavnog di-džeja Džuniora Džeka. Venčali su se 2014, a razveli 2019. godine. Sama pevačica često ističe da se najčešće komentariše to što iza sebe ima tri braka.

"Večito mi spočitavaju kako imam tri braka iza sebe i onda mi vezuju neke glupe epitete zbog te činjenice, a ne kapiraju, što kaže Nataša Bekvalac, da sam se malo puta udavala koliko sam puta bila zaprošena. To broji ovaj narod koji živi u nekom kamenom dobu, nekad imam takav utisak. Moji roditelji su dugo u braku i volela bih da se to i meni dogodilo. Savršeno je i prelepo kada vidim da postoje ljudi koji su pedeset godina u braku, bila bih najsrećnija da sam i ja imala tu sreću. Život je jedan pa danas niko neće ništa da trpi: gluposti, manjak pažnje, varanje... U mojoj kući nikad nisam imala primer da je majka nipodaštavana ili da je trpela prevaru, pa zato i ja tražim poštovanje", rekla je nedavno u emisiji kod Goce Tržan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna