Kaja Ostojić je naime, iz Francuske, gde živi, došla u Srbiju kako bi se posvetila renoviranju kuće koju je nedavno kupila u okolini Beograda.

"Za mene nema odmora! Došla sam u Srbiju da sve završim oko kuće. Imam mnogo posla oko dvorišta, a i ceo enterijer mora da bude savršen", rekla je za "Informer" Kaja, koja planira da ovu nekretninu izdaje, baš kao što to radi i njena koleginica Nataša Bekvalac.

Podsetimo, kako su pisali mediji, pevačica je pre nekoliko meseci kupila luksuznu kuću koja se nalazi na 35 kilometara od srpske prestonice, a koja se u tom kraju izdvaja od ostalih po svojoj veličini i boji.

Navodno, Kaja je kuću kupila od bivših vlasnika koji inače žive u u Nemačkoj i za pomenutu nekretninu je dala oko 80.000 evra.

Pevačica, podsetimo, već neko vreme živi u Parizu sa dečkom, hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Kaja Ostojić i Mateo Pavlović
ATA / Antonio Ahel 

Kako se šuškalo, Mateo je kupio stan u kome par živi, ali ga je Kaja opremila svojim novcem i za to, navodno, potrošila oko 100.000 evra.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna