Filip Žmaher sada se prisetio svojih muzičkih početaka, te istakao da mu je ceo život najveća želja bila da se bavi muzikom i da je bio spreman da radi bilo koji drugi posao kako bi se izdržavao, ukoliko od pevanja ne bi mogao da živi.

"Počeo sam 80-ih godina prošlog veka i vežbali smo satima. Imali smo nebrojene probe u garažama, podrumima i atomskim skloništima samo da bismo nastupili dvadesetak minuta na nekoj gitarijadi. Bio je neopisiv osećaj da je neko mogao da čuje muziku koju smo iznedrili kao klinci. Tako sam i rešio da napustim studije i sam sebi sam obećao da ću živeti da bih pevao, a od čega ću živeti, nisam imao pojma. Jednostavno, bio sam spreman da radim fizikaliju, da prodajem hamburgere, samo da bih se bavio muzikom. Cilj mi je bio da se bavim muzikom. To što sam ubrzo uspeo i da živim od muzike je bilo sjajno, jer nisam morao da radim poslove koji nisu baš prijatni", iskreno je sada ispričao muzičar za "Objektiv".

Nakon dugogodišnje karijere van domovine, cilj mu je da se, kako kaže, vrati u Srbiju.

Filip Žmaher
Youtube / Printscreen / RTS Muzika - Zvanični kanal 

"Ceo život pevam i to najviše volim da radim, tako da je suština mog bića da ostanem u tome. Svi moji planovi su usmereni u tom pravcu. Sad planiram da se više posvetim nastupima u Beogradu i Srbiji", rekao je Filip za pomenuti medij, pa se osvrnuo na kolege sa javne scen sa kojima je ostvario prijateljstva.

"Zaista je dosta kolega sa kojima sam u kontaktu i bojim se da ću neke propustiti. Pored Madam Pijano i Borisa Režaka, bio sam veoma blizak prijatelj sa Igorom Starovićem. Nažalost, on nas je napustio", rekao je Žmaher.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna