Kaja Ostojić Iza sebe ima tri braka, a sreću je pronašla pokraj Matea Pavlovića. Par već tri godine živi u Francuskoj, gde je fudbaler angažovan, a skućili su se u mestu Amjen, nadomak Pariza.

Pevačica ne skriva koliko je zadovoljna kraj svog izabranika, pa sve češće objavljuje njihove zajedničke fotografije. To je učinila i kada su otputovali u Dubai. Međutim, retko ko je znao da je ovo luksuzno putovanje Kajin poklon Mateu za treću godišnjicu veze.

"Kaja je želela da iznenadi Matea na godišnjicu veze. Planirala je da mu kupi sat, ali se na kraju odlučila za romantično putovanje. Pošto zbog poslovnih obaveza dugo nisu mogli da putuju, Kaja je odlučila da odreši kesu i rezervisala je jedan od najskupljih hotela u Dubaiju - započinje izvor blizak paru i dodaje da pevačica nije htela da kaže fudbaleru gde idu, već mu je samo rekla da se spakuje i obavezno ponese kupaći", kaže za "Informer" izvor blizak pevačici i dodaje da je Mateo bio jako iznenađen.

"Danima ju je pitao gde putuju, ali je ona ćutala. Tek kada su došli na aerodrom, Mateo je shvatio da idu u Dubai. Kada su stigli u hotel, bio je fasciniran raskoši i glamurom. Zna on da je Kaja džek, ali je ponovo uspela da ga iznenadi", zaključuje izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna