Jedna od najlepših voditeljki na srpskoj TV sceni je Sanja Kužet u skladnom je braku sa Nemanjom Živojinovićem. Pre nego što su ozvaničili ljubav, živeli su zajedno dve godine, a voditeljka je istakla da se za udaju odlučila onda kada je shvatila da je pronašla pravu ljubav. Sin Strahinja je zaokružio njihovu sreću koju nemaju potrebu da dele sa drugima.

Sanja privatnost ljubomorno čuva i malo ko zna kako izgleda njen suprug, koji je direktor marketinga jedne auto-kompanije. Njihova ljubav počela je davno, ali ih je život rastavio. Kada su se ponovo sreli nakon deset godina, shvatili su da su rođeni jedno za drugo.

"Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari", izjavila je lepa voditeljka.

Muž Sanje Kužet je nepoznanica za javnost
Damir Dervišagić 

"Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe",  piše Hello.

Sanja iz prvog braka sa članom obezbeđenja vlasnika TV "Pink", Zoranom Piperom ima sina Andriju.

“Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete", ispričala je voditeljka nedavno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna