Poznato je da je Sanja veoma aktivna - redovno vežba, trči i igra tenis, a uz to se i pravilno hrani.

Zdrav način života i te kako se odražava na njeno telo i duh, pa je voditeljka, osim što ima izvajanu figuru, uvek puna energije, nasmejana i dobro raspoložena.

Jedan od ciljeva za ovu godinu bio joj je da prvi put učestvuje na maratonu, a juče je tu zamisao i ostvarila. Sanja je istrčala polumaraton (21km) za 2 sata, 44 minuta i 38 sekundi, te istakla da je veoma ponosna na sebe i na to što je pomerila sopstvene granice.

Sanja Kužet
Instagram/sanja_kuzet 

"Uspela! 21 km, polumaraton. Ko postavlja granice? Mi sami, i pomeramo ih u visine koje mi želimo! Ostvarila sam svoj cilj, posle samo 8 meseci trčanja i zato sam sebi najveća carica! Hvala mojoj porodici, prijateljima, kolegama što su me podržali u mom prvom iskustvu na Beogradskom maratonu. Hvala trkačima koji su me bodrili kada je bilo najteže. Šta li ću sledeće smisliti?", poručila je voditeljka putem društvenih mreža, a čestitke su se samo nizale.

Sanji je, između ostalih, reči podrške uputila i pevačica Ceca Ražnatović.

"Draga moja Sanja čestitam, bravo!", poručila je pevačica voditeljki.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna