Sanja Kužet sa sadašnjim suprugom Nemanjom ima sina Strahinju, dok iz prvog braka ima starijeg naslednika Andriju.

"On je dete razvedenih roditelja, ja sam sa njim i život i podizanje njega shvatala preozbiljno. I ta preozbiljnost je možda u nekom trenutku napravila kod mene mnogo veća očekivanja od deteta, koje je samo dete. Tako da učim kroz njih, ali i kroz primere drugih ljudi. Opustila sam se, i mislim da će me sve majke razumeti", ispričala je voditeljka za "Story", pa dodala:

"Sa prvim detetom se za sve bojite da ne zakasnite. Dete krene da uči engleski, a nije još ni srpski progovorilo. Sa drugim detetom znate da će stvari doći na svoje mesto i da će sve biti u redu, nema potrebe da budemo toliko uplašeni, ali to je neiskustvo".

Porodica je za Sanju najveće utočište, a oni joj daju i najveću motivaciju i snagu za sve što radi.

Sanja Kužet o sinovima
Prtintscreen/ Insatgram Sanja Kuzet 

"Moj suprug izvlači najbolje iz mene. On je uz decu moj glavni pokretač da budem najbolja verzija sebe", iskrena je bila voditeljka.

Ona se trudi da se što češće bavi fizičkom aktivnošću, a time utiče ne samo na snagu tela, već i uma.

"Imam žute minute, ali svoju energiju akumuliram na džogingu, na igranju tenisa, i onda kad zakoračim i kad uđem u stan ja sam mirna.
Moramo da budemo dobre sebi, da bismo bile dobre i okolini", zaključila je voditeljka.

Još fotografija Sanje Kužet pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sanja_kuzet Sanja Kužet

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna