Pevačica Dragica Radosavljević Cakana teško je podnela odluku ćerke Marije da sa suprugom i troje dece život otpočne u Moksvi. Od tada je prošlo 15 godina, a pevačica se i dalje sa bolom priseća ovog rastanka.

"Bilo je jako teško, te scene ne mogu da zaboravim i uvek mi stoje kao rupa u grudima. Stresno je, užasno je stresno. Da je otišla samo sa mužem ja bih možda lakše prihvatila, ali troje male dece i ona... Naravno, ja sam znala da idu gde je super, gde su pozvani imaju posao sve je na tacni, ali meni su oni nedostajali", ispričala je Cakana kojoj je najveću podršku pružao suprug Nebojša.

"Ona je imala 16 godina kada smo Nebojša i ja počeli da živim zajedno i odmah je to prihvatila. Oni su se oduvek voleli. Marija je odrasla u ljubavi između njenog oca i mene, mi smo se rastali kada smo shvatili da nema te ljubavi da nismo više tako vezani, a da naše dete neće da pati. Marija to nikad nije osetila. Imamo svi dobar i korektan odnos",  ispričala je u emisiji "Grand Magazin".

Cakani veliku utehu pruža to što su se stariji unuci, Dunja i Uroš, odlučili da se vrate u Beograd.

"Važno je da su Dunja i Uroš tu. Oni imaju preko 20 godina, ali ja se osećam kao da su oni još mala deca kojima sam ja potrebna",  priznaje Cakana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna