Olga Odanović ima uspešnu karijeru, godinama je u skladnom braku sa kolegom Draganom Petrovićem Peletom i majka je dvoje dece, sina Jakova i ćerke Lenku. Ispunjena je i smatra da se sreća nalazi u malim stvarima oko nas, koje često i ne primećujemo.

 "Ja sam mojoj ćerki Lenki govorila, kad smo prvi put otišle na more, da pogleda koliko je lepo neko drvo, kako je procvetao neki cvet, koliko mu je lepa boja. Čovek mora da zna da uživa, da primeti, priroda je svuda oko nas. Mi to nekako ne primećujemo",  rekla je Olga Odanović.

"Okrenuti smo materijalnom. Pare su nas ubile. Pare su nam odnele mnogo toga. Svesni nismo koliko. Svi znamo da moramo da radimo za neke novce, da bi sebi obezbedili nešto u životu, ali čoveku stvarno nije potrebno mnogo", dodala je u emisiji "Zdravo Misli" glumica.

"Šta je čoveku potrebno? Šta će nekome pet kuća na različitim mestima, vi ste jedna osoba... Kako kažu - predmeta je mnogo, a ja sam jedna. Ne možete u isto vreme da budete na svih tih pet mesta. Mislim, lepo je imati, ali mene to nikad nije fasciniralo", zaključila je Olga.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna