Lenka Petrović je ćerka glumačkog para Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta, i poput svojih roditelja, glumu je odabrala kao životni poziv. Mlada Lenka karijeru gradi korak po korak i odlučno se drži nekih svojih principa.

Olga je otkrila kako izgleda život u porodici glumaca, kao i da Lenka ne želi da deli kadar s njom.

- Kod kuće vrlo malo pričamo o poslu, trudimo se da imamo meru. Lenka nikada ne bi igrala sa mnom i u pravu je. Glumačkoj deci nije lako, zaista. Treba im mnogo više vremena da se dokažu, oni nose veliki teret. Ona ne voli ni da pričam o njoj, kad bude čula da sam je spominjala danas – ubiće me – kazala je Olga.

Olgu ćemo uskoro imati prilike da gledamo u novoj humorističkoj seriji „Radio Mileva“. Tim povodom rekla je da se veoma retko događa da se u jednom projektu spoje tako sjajni ljudi. 

- Od kolega, preko reditelja, scenarista, kolega, šminkera, snimatelja, montažera... Ma cela ekipa je sjajna i verujte da nemam utisak da sam radila već da sam živela sa tom mojom porodicom. Snimanja su bila duga i naporna, trajala su i po 13 sati dnevno. Ustajala sam u 4.30 ujutro, a kući nekada dolazila u pola osam uveče. Ali, svi smo se radovali kada dolazimo na posao – kazala je glumica u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

Glumica se takođe osvrnula i na trenutno stanje u našoj zemlji, ali i svetu.

- Svi smo se više umorili od ove korone. Hoću da živim, da radim i da se radujem. Fali nam zagrljaj!

Izvor: Lepa&Srećna