Ivana Maksimović i Danilo Anđušić važe za jedan od najskladnijih domaćih parova, a u braku su dobili dva sina. Stariji Filip rodio se 2018. godine, a mlađi Uroš 2021.

Jednom prilikom, Ivana i Danilo ispričali su kako su se upoznali. Košarkaš je, naime, zatražio od njihovog zajedničkog prijatelja da ga upozna sa Ivanom, a ubrzo je shvatio da je ona žena njegovog života i osoba s kojom želi da stvori porodicu.

"Na moju inicijativu, jedne večeri upoznao nas je zajednički prijatelj. Ivana mi se već sviđala neko vreme i kada smo se te večeri našli na istom mestu, morao sam da iskoristim priliku, što mi je verovatno i refleks iz sporta kojim se bavim. (Smeh) Iste noći poslao sam joj ružu, a ona mi je sutradan zahvalila na tome i tako je započela naša komunikacija. Ono što je usledilo nakon toga znate... A što da vam mnogo pričam o tome, mala se nedavno udala! Šalu na stranu, kliknuli smo od prvog trenutka i odmah mi je bilo jasno da među nama postoji neka hemija i da takvu ženu hoću pored sebe. Nije prošlo mnogo vremena kada sam shvatio kako baš kraj nje želim i porodicu", ispričao je Danilo za "Story" odmah nakon venčanja.

ivana maksimovic-003
ATA / Antonio Ahel 

Ivana je otkrila i da je na venčanju imala jedan uslov, budući da su tokom veze zbog prirode posla često bili razdvojeni.

"Na venčanju sam odmah posle “da” rekla “nemoj ni slučajno da budemo razdvojeni duže od dve nedelje”. To je uslov za zauvek, jer se na početku veze dešavalo da se ne vidimo i ceo mesec. Uvek smo unapred znali kada ćemo ponovo biti zajedno i gde ćemo ići, to nas je “držalo”. Imali smo čemu da se nadamo i o čemu da maštamo, pa je vreme brže prolazilo, ali ni slučajno onoliko brzo koliko smo želeli", rekla je streljačica. 

Pre nego što je upoznao Ivanu, Danilo je iza sebe već imao jedan brak. On se u ranim dvadesetim oženio svojom tada dugogodišnjom devojkom Jelenom, sadašnjom suprugom fudbalera Nenada Krstičića.

Ivana Maksimović svojevremeno je priznala da je i njoj i njenim roditeljima smetalo to što je Anđušić već bio oženjen.

"U početku mi je padalo teško, možda je i mojim roditeljima na početku smetalo to što je imao brak, ali je on verovatno sazreo kroz ceo taj proces. Sada se tome nasmejem i drago mi je da je završio sa mnom", rekla je Ivana jednom prilikom za "Kurir", a Danilo je dodao:

"U početku mi je bilo teško da pričam o tome, sve se provlačilo kroz novine, ni mojoj porodici nije bilo lakše. Sad gledam na to kao deo prošlosti, to mi je lekcija koju sam naučio jako mlad". 

Još fotografija Ivane Maksimović i Danila Anđušića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanamaksimovic Ivana Maksimović i Danilo Anđušić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna