Glumački par Olga Odanović i Dragan Petrović Pele jedan su od najskladnijih parova sa javne scene. U srećnom braku su više od trideset godina a iz te ljubavi rodili su se ćerka Lenka i sin Jakov.

Ljubavna priča ovog para započela je na veoma neobičan način. Upoznali su se kada je Olga radila na diplomskoj predstavi Nenada Purića "Groblje automobila", u kojoj je Dragan bio član ansambla. I kako to sudbina namesti - igrali su muža i ženu.

"Iako sam znala za njega, pre predstave se nismo čak ni upoznali. Jednog dana, u vreme kada smo već počeli sa generalnim probama, došla sam slučajno ranije na fakultet. U učionici je sedeo samo Pele i iz čista mira mi rekao: "Ja ću tebe da ženim", ispričala je glumica u jednom intervjuu.

Slavna glumica je istakla da je nju to šokiralo, a situacije koje su usledile nije očekivala.

"Iako mi je to tako mirno saopštio kao da je sve rešeno, bila sam u šoku i upitala ga da li je normalan jer se nismo ni poznavali kako treba. Tog dana me je ispratio do kuće, odlučan da svrati kod mene. Ubeđivanja da ne živim sama i kako imam cimerku, nisu mi pomogla da ga odgovorim. Stanovala sam u iznajmljenom stanu u Zemunu. Bilo je veoma čudno. Dugo smo sedeli i pričali, a dva dana kasnije, uselio se kod mene i odmah smo počeli da živimo zajedno. Kada s ove distance pogledam na sve to, shvatam da je tako moralo da bude i da je sve ipak ispalo super.

"Nekoliko godina kasnije, odlučili smo da se venčamo. Bila je to ceremonija bez mnogo pompe na kojoj su, pored nas, bili prisutni samo kumovi. Nikada nisam volela velika venčanja, što je ostalo sve do danas. Najvažnije je što sam pored sebe imala pravog čoveka", otkriva Olga kojoj su sasvim novi smisao dali ćerka Lenka i sin Jakov.

Njihova ćerka Lenka je krenula stopama roditelja, pa se takođe okrenula glumi. Na četvrtoj je godini FDU u klasi Marije Milenković.

Izvor: Lepa&Srećna