Popularna voditeljka Sanja Kužet uspeva da odabere odeću koja uvek fantastično izgleda, ali nikad dovoljno da zaseni njenu prirodnu lepotu, piše Lepa & Srećna.

Njene kombinacije dugih haljina, visokih šliceva, atraktivnih detalja i provokativnih dekoltea nikad ne prelaze granicu dobrog ukusa.

Jedan od razloga što Sanja uvek tako prikladno izgleda svakako je i u tome što veoma pazi na liniju i u izuzetno je dobroj kondiciji, inače bi se svaki "višak" i sitna nesavršenost itekako videli u zahtevnim modelima koje nosi.

Ni odlazak na letovanje nije promenio Sanjih modni stil.

Kupaći kostimi koje voditeljka nosi diskretno prate trendove, a s obzirom na savršenu figuru, s pravom je odabrala 3 bikinija - ona, zaista, nema razloga da prikriva stomak mada je mama dva dečaka!

Prvi se izdvaja popularnim animal printom, s tim što je boja vrlo neutralna i prigušena - lepa siva nijansa pravo je osveženje u moru lažnih leoparda koje viđamo ovih dana.

View this post on Instagram

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) on

Druga dva kostima plene detaljima.

PageBreak

Oba imaju široke trake na gornjem delu, a njihov sportski stil lepo pristaje Sanjinoj figuri u odličnoj kondiciji.

View this post on Instagram

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) on

Diskretan zlatni detalj na belo-crnom kostimu deluje kao savršen ukras za plažu - ni previše dekorativan ni suviše siromašan i sveden - Sanja je, na letovanju, oličenje sportske elegancije!

View this post on Instagram

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) on

Izvor: Lepa & Srećna