Kasija Galanio, bivša supruga katarskog princa Abdelazisa bin Kalifa el Tanija, pronađena je mrtva u svom domu u Marbelji. Njena mlađa ćerka pozvala je policiju nakon što joj se nije javljala na telefon. Strani mediji prenose da je uzrok smrti, najverovatnije, predoziranje narkoticima.

Kasija je nekoliko nedelja pre smrti ispričala kako je živela kao treća žena milijardera Abdelaziza bin Kalife Al Tanija (73). Opisala je koliko je bio izazovan prelazak od odrastanja u normalnoj kući u SAD do ulaska u kraljevsku porodicu, ostakavši da "više novca znači više problema".

Kasija je rođena u Los Anđelesu, a princa je upoznala kada je imala 19 godina tokom studija u Parizu. On joj se udvarao uprkos razlici od 28 godina.

"Želela sam da brinem o njemu, želela sam da budem tu za njega jer je usamljen. Međutim, želela sam da živim život, bila sam veoma mlada kada sam dobila decu, a on je taj period života već završio",  rekla je ona.

 Venčali su se 2004. godine, a razveli su se samo tri godine kasnije. Princeza je sa bivšim mužem vodila borbu za starateljstvo nad ćerkama.

Nedavno je dala intervju u kom je svoj život opisala kao "zlatni kavez" i istakavši da želi slobodu od bivšeg muža.

"Novac je proklet jer te izoluje od mnogo ljudi, to je drugačiji svet", rekla je Kasija koja je morala da proda svoj nakit zbog dugog i mučnog razvoda.

 "Al Tani je voleo da me kontroliše preko dece", dodala je ona.

Kasija je pre mesec dana šokirala javnost kada je optužila bivšeg supruga da je seksualno zlostavljao mlađu ćerku. On je ove optužbe negirao, ali je tužilaštvo u Parizu otvorilo istragu.

 "Moć, diplomatski imunitet i novac ne bi trebalo da omogućavaju da se stvari rade mimo zakona. Nadam se da to nije istina, ali verujem mojoj ćerki",  rekla je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna