Katarina Grujić s velikim uzbuđenjem dočekuje dan svadbe. Pevačica se prošle godine udala za svog verenika Marka Gobeljića, a svadbu su odložili zbog korona virusa. Takođe, mlada je bila u poodmakloj trudnoći, a u međuvremenu je na svet došla i malena princeza Katja.

Sada je stigao trenutak za gala veselje na kojem će, prema najavama, biti 500 zvanica. Kaća je već najavila da će nositi čak tri venčanice, a za jednu od njih se priča kako će koštati čitavih 20.000 evra. Dok svi nestrpljivo očekuju da vide kako će te haljine izgledati, već se može zaviriti u njen dom.

Sve je dekorisano po ukusu mlade, tako da dominira bela boja. Kontrast čini zelenilo, a za blistavost svih aranžmana su zaslužni zlatni akcenti. 

Kaća je svoju ljubav prema ovoj boji pokazala i na svom nedavnom rođendanu, na koji je došla odevena u belo! Kako izgledaju dom i srećna nevesta, pogledajte u galeriji slika!

Instagram / katarinagrujic.doll Pripreme za svadbu i devojačko veče

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna