Svadba sina Suzane i Saše Popovića bila je top događaj estradnog sveta prošle nedelje, a poznati roditelji su odlučili da Danijela i Tijanu obraduju time što su snosili sve troškove ovog veselja.

Društvene mreže su "gorele" od vesti i slika sa luksuznog venčanja, a svi su pričali o tome da je bivši direktor Granda odabrao sve najbolje za Suzaninog sina. Podsetimo, Saša je Danijela od samog starta prihvatio kao svog i to je njegova supruga uvek naglašavala.

"Sale je nebrojeno puta u društvu rekao za Danijela - Kao da je moj sin, žao mi je što mu ja nisam pravi otac". Veoma je ponosan na njega i u studiju rade zajedno", ispričala je svojevremeno Suzana za Stil. "Ako muškarac nečim može da vas kupi u životu, onda je to kada prihvati vaše dete iz prvog braka.

To je bolje nego da sam dobila sedmicu na lotou. On uopšte ne razdvaja Aleksandru i Danijela. Oboje su naša deca", uvek je govorila.

Zato i ne čudi što su za Danijelovu svadbu Saša i Suzana bili spremni da odvoje veliku sumu novca - bilo je oko 300 zvanica, a za meni se tvrdi da je koštao 85 evra. Međutim, očuh i majka su pripremili i veliki poklon. Danijel i njegova mlada supruga dobili su, navode mediji, i luksuzan stan u elitnom beogradskom naselju. Biće to druga nekretnina za mladi par, jer već imaju stan u kojem žive.

Suzana ih podstiče da se što pre odluče za proširenje porodice. "Pravite to dete dok smo Sale i ja mlađi, da vam pomognemo, i dok smo voljni, a posle kako hoće", kazala je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna