Glavne zvezde srpske estrade sijale su na crvenom tepihu pred "Belexpo centrom" na Novom Beogradu u kojem je 21. juna 2018. godine obavljeno venčanje popularne pevačice Aleksandre Prijović i sportskog menadžera Filipa Živojinovića, sina Brene i Bobe Živojinovića, piše Lepa & Srećna.

Izuzetno elegantne, ali i vrlo provokativne, duge večernje haljine odabrale su Katarina Grujić, Milica Todorović i Milica Pavlović, dok su se Ilda Šaulić i Zorannah odlučile za kraće haljine zanimljivog kroja.

Kako su se obukle ove zvezde, kao i Jovana Joksimović, Bojana Barović, Aleksandra Đorđević, Dragana Katić i mnoge druge dame, ko je još privukao pažnju fotografa na crvenom tepihu, sa kim su došli Žika Jakšić i Saša Popović, ko je sve od poznatih pevača, novinara i političara bio gost Lepe Brene i Bobe Živojinovića koji su pripremili svadbu za pamćenje - pogledajte u GALERIJI SLIKA!

Instagram slike pogledajte OVDE!

PageBreak

Kliknite OVDE da pogledate još slika!

PageBreak

Kliknite OVDE da pogledate još slika!

PageBreak

LepaiSrecna Poznate dame srpske javne scene odabrale su glamurozne toalete za svadbu decenije - venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.