Pre nego što su se upoznali, i Jelisaveta i Miloš iza sebe su imali duge veze koje su bile i te kako propraćene u javnosti - Jelisaveta sa kolegom Vukom Kostićem, a Teodosić sa odbojkašicom Majom Ognjenović.

Poučeni prethodnim iskustvima, kada su njihove romanse bile pod budnim okom medija, svoju vezu trudili su se da što duže sakriju od javnosti, a sve je počelo krajem 2016. godine u Rusiji, gde je Miloš tada igrao. 

Teodosić je, naime, od njegove i Jelisavetine zajedničke drugarice, kreatorke Milice Opačić, zatražio da ga upozna sa glumicom kojom je bio očaran i pre nego što ju je prvi put uživo video.

"Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada ju je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi", ispričao je svojevremeno izvor za domaće medije.

Nakon šest meseci veze, glumica i sportista stali su na "ludi kamen". Venčanje je održano u jednom beogradskom restoranu, u junu 2017. godine, a slavlju su prisustvovale mnoge ličnosti iz javnog života Srbije.

Ubrzo nakon svadbe, Teodosić je dobio profesionalni angažman u Americi, te se par preselio u Los Anđeles, gde je Jelisaveta 2019. godine rodila ćerku Petru.

Trenutno žive u Italiji, u Bolonji, a tamo im se 2021. godine rodio sin Bogdan.

"Petra i Bogdan su pokupili malo od mene i malo od Miloša, ali vreme će pokazati na koga više liče. Još su mali da bi se sve videlo", rekla je šarmantna glumica jednom prilikom.

Fotografije Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/jagodenamagli Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna