Poznata srpska glumica Jelisaveta Orašanin se porodila pre dva meseca i na svet donela sina Bogdana. Nakon porođaja porodično su otputovali u Italiju, gde njen suprug Miloš Teodosić trenutno igra. Jelisaveta dane provodi u druženju sa ćerkicom Petrom i dvomesečnim Bogdanom.

Kako je istakla u intervjuu za emisiju "Kec na jedanaest" uopšte joj nije lako jer je veliki deo vremena sama sa decom: "Imam sreću da sin spava. Mada ćerka mi sve to naplati, tako da mi dođe na isto", rekla je glumica, a zatim je dala odgovor i da li planiraju još dece: "Pa, polako. Videćemo".

Jelisaveta se takođe osvrnula na svoju glumačku karijeru i otkrila jedan zanimljiv detalj: "Trenutno sam više posvećena porodici nego glumi, što je i prirodno. Shvatila sam da volim da snimam kad sam trudna, jer me svi paze i vode računa o meni".

Podsetimo da je Miloš Teodosić imao priliku da se oproba u glumačkim vodama, kroz kratku ulogu u seriji "Žigosani". Jelisaveta je otkrila šta je on rekao o svom učešću u projektu i kakvi su bili njegovi utisci.

"Rekao mi je: 'Bogami, nije ovo nimalo lako. Delovalo mi je da je to baš lagano, samo uđeš u kadar i kažeš šta imaš, međutim, ja sam zaboravio i dobar dan da kažem.' Ja sam na to naravno likovala, ali sam i poručila Vesni Trivalić da ga čuva od našeg sveta", našalila se glumica.

Jelisaveta se proslavila ulogom kadetkinje u seriji "Vojna akademija", a važne uloge je imala i u serijama "Slučaj porodice Bošković", "Žigosani u reketu", "Ubice moga oca" i filmu "Hotel Beograd". Prva njena uloga bila je davne 2009. godine u filmu "Elipsa". Glumica i košarkaš Teodosić su u braku od 2017. godine, a 2019. su dobili ćerkicu Petru, koja je rođana u Americi.

Izvor: Lepa&Srećna