Dragica Radosavljević Cakana živi krajnje harmoničnim životom. Već četvrt veka u skladnom je braku sa advokatom Nebojšom Negićem koji joj je veliki oslonac i podrška. Ima uspešnu karijeru, a nedavno je dobila prestižnu nagradu u Makedoniji za očuvanje tradicije makedonskih tradicionalnih pesama, kao i nacionalno priznanje u Srbiji za tradicionalnu pesmu.

Za koleginicu lepu Lukić kaže da joj je bila "vetar u leđa" tokom karijere, a potom su to bile i Usnija Redžepova i Nada Obrić. Pored svih uspeha Cakana je najviše ponosna na ćerku Mariju. Ona je nasledila njen muzički talenat, stekla je muzičko obrazovanje, ali je odabrala drugi životni poziv.

"Moja ćerka je završila violinu i solo pevanje, bila je užasno talentovana, ali prosto nije krenula tim putem, mislim da je tada bio razlog što sam ja bila retko kod kuće, to je njoj padalo teško kao i meni, pa je znala da kaže: ‘Ja se nikada neću baviti muzikom kada budem imala svoju decu.’ Naravno, to nije razlog koji je presudio, već je prosto nastavila svoj put suđeni i nekako sam srećna zbog toga. Svakako, to njeno znanje, talenat i obrazovanje joj niko ne može oduzeti“, rekla je za Alo! Cakana.

Pevačica je ćerku dobila tokom prvog braka sa Borisom, a kako je jednom prilikom ispričala razveli su se zbog ljubomore.

"Ljubomora je uvek postojala u mom životu. Ako ima ljubavi, mora biti i tog drugog osećanja. Od prvog supruga sam se razvela baš zbog ljubomore. Naravno, bilo je nekoliko stvari zbog kojih nismo mogli da ostanemo u zajednici, ali možda je to bio jedan od najjačih faktora - rekla je za "Kurir" jednom prilikom pevačica.

Cakinina ćerka je udata i ima troje dece, sina Uroša i ćerke Dunju i Mirku. Ona sa porodicom živi u inostranstvu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna