Jelisaveta Orašanin uvek pleni pažnju svojom figurom, a naročito dugim nogama na kojima nema ni grama "viška", čak ni posle dve trudnoće i porođaja. 

Glumica kaže da joj, naprotiv, dečica i pomažu da održi vitku liniju jer trči za njima po ceo dan. Prema njenim rečima, nema uopšte vremena za trening, ali je ćerkica Petra i sinčić Bogdan dobro izmore. Radi sreće i zadovoljstva mališana, mama im je priredila i nezaboravnu žurku, na dekorom inspirisanom temom cirkusa. To je, očigledno, i glavna Petrina igra poslednjih dana, jer su u tom stilu bile i igračke na rođendanu koji je nedavno proslavila. 

Za ovu priliku, Jelisaveta je odabrala praktičnu odeću, ali su njeni bluza i farmerke ipak ostavili fantastičan utisak. Do najvećeg izražaja dolazi neverovatno vitak struk, jer su tik ispod pojasa pantalona izrezani delovi koji otkrivaju najlepše! Jednostavni modeli sa dozom izazovnosti su, reklo bi se, pravi "specijalitet" supruge košarkaša Miloša Teodosića.  Zavirite i vi na žurku i pogledajte i druge sjajne slike lepe glumice.

Instagram / jagodenamagli Glumica voli atraktivnu ali i praktičnu odeću.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna