Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić svaki slobodan trenutak koriste da uživaju sa svojom decom, ćerkom Petrom i sinom Bogdanom. Svoju intimu ne vole da eksponiraju, pa su tako ovo leto proveli na otvorenom moru. Glumici i košarkašom asu krstarenje je velika strast, pa su iznajmili plovilo, a sledeće sezone planiraju da kupe jahtu. Bogdan je spreman da učini sve kako bi Jelisaveta bila srećna pa I da izdvoji čak milion evra za luksuzni brod.

"Teo i Jelisaveta su se još pre nekoliko godina dogovorili da odvoje novac ne bi li jednog dana kupili svoj brod, na kojem bi se tokom leta odmarali sa svojom decom. Košarkaš je od igranja u Los Anđelesu Klipersima zaradio silne milione, a samo u 2018. je inkasirao šest miliona evra igrajući u tom klubu. Od 2019. prešao je u italijanski klub Bolonja za godišnju platu od 1,7 miliona evra, a do kraja ugovora, koji mu traje sve do 2023. zaradiće još minimum 5,1 milion dinara, tako da kupovina jahte neće predstavljati veliki problem",  tvrdi izvor za "Hit" i navodi da par planira da petu godišnjicu braka proslavi na svojoj jahti. 

"Odabrali su brod koji je oko milion evra i koji ispunjava sve njihove potrebe. Dugačak je 27 metara, ima tri kabine, i tri spavaće sobe sa bračnim krevetom i garniturama koje mogu po potrebi da posluže kao ležaj", kaže izvor.

 Izvor: Lepa&Srećna