Đanluka Vaki će u avgustu proslaviti svoj 55. rođendan, ali živi kao da je žurka baš svaki bogovetni dan! Rođen je u porodici biznismena, kako kažu, "sa srebrnom kašičicom u ustima". Priključio se poslu čim je završio studije, ali je i sam zaradio veliko bogatstvo izgradivši uspešnu kompaniju.

A onda je, u 45. godini odlučio da napusti korporativni svet i uživa u životu. Svoje lude provode je počeo da prikazuje javnosti na društvenim mrežama, pa je ubrzo Instagram postao njegova najdraža platforma. Od demonstriranja luksuznog života, brzo je stigao i do novog izvora zarade, jer promoviše najrazličitije brendove.

Živopisan stil oblačenja i tetovaže donele su Đanluki nove pratioce, a popularni "kralj novca" je maksimalno zapeo i na treninzima pa pleni pažnju i mišićavim telom. Viralni klipovi su nastali kad je sa svojom suprugom Đorđom zaplesao uz pesmu Rikija Martina, pa se Italijan danas odlično zabavlja i kao DJ.

Vakijev ljubavni život ne prestaje da privlači pažnju. U braku je bio samo tri godine, a spisak poznatih žena s kojima je bio je podugačak... kažu da su na njemu i naša voditeljka Nina Seničar, ali i Dženifer Lopez - da spomenemo samo dve.

Od pre dve godine, u vezi je sa Šeron Fonsekom, manekenkom mlađom čak 28 godina. Upoznali su se na snimanju jednog muzičkog spota, a kako je Đanluka kasnije opisao, očarala ga je jer je bila "neverovatno seksi".

Međutim, već krajem oktobra 2000. godine dobili su ćerku Blu Jerusalim, a devojčica je rođena sa "zečjom usnom". Roditelji su bili očajni zbog ove deformacije, ali je dete već podvrgnuto potrebnim operacijama i smatra se da će se dalje normalno razvijati.

Njih dvoje i dalje uživaju u ljubavi i upravo su zablistali na premijeri novog Đanlukinog ostvarenja - dokumentarca o njegovom životu. Svi kažu da privlače pažnju svojim luksuznim i upadljivim stilom, ali u privatnom životu su često vrlo obično obučeni i opušteni... zavirite u galeriju slika!

Profimedia Sa devojkom Šeron Fonseka i ćerkom.

Izvor: Lepa&Srećna