Za ukusan obrok važan je dobar recept, vešt kuvar, a pre svega, kvalitetne namirnice. Podjednako je važno sve što unosimo u organizam, a često se dvouimo da li smo dobro odabrali namirnice. Meso je svakodnevno na našem meniju, pa je važno da znamo da izaberemo ono koje je sveže i kvalitetno. Iskusni mesari kažu da se sveže meso kupuje "nosom i okom". Prilikom kupovine važno je da obratimo pažnju na boju, miris i teksturu mesa.

Tako piletina i svinjetina treba da budu svetle boje, junetina ne treba da bude prošarana debelim žicama. Ipak, najteže je odabrati kvalitetno mleveno meso. Mesari savetuju da uvek zatražimo da meso samelju na licu mesta, a mi vam predlažemo da u kvalitetnom mesu svi zajedno uživamo na Burger festu.

Burger-40.jpg
Promo 

Tu vas provereno čekaju kvalitetni burgeri, a osim njih i hladno osveženje i bogat program.  Možete i učestvovati i u igri "Potraga za burgerom", a pobednike očekuju ukusne nagrade.

Drugi po redu Burger fest u organizaciji Monda i Beofesta, i uz podršku Grada Beograda, Beokoma i SAD ambasade, traje do 5. juna na Kalemegdanu.

Partneri koji su nam pomogli u realizaciji ovog jedinstvenog događaja su: Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 Minuta, Mars i Glovo.