Nova slika Dubravke Mijatović koju je na Instagramu objavila njena koleginica i prijateljica Anja Mandić iznenadila je obožavaoce, jer se lepa glumica već godinama ne menja! Mada na novinarska pitanja odgovara da ne koristi botoks niti se podvrgla estetskim zahvatima, popularna Duda ne izgleda kao da ima 56 godina.

Njena starija ćerka Iva ima već 22 godine, a mlađa Sara 13. Dubravka iza sebe ima dva braka - sa Ivinim tatom, Goranom Radakovićem, takođe glumcem. Druga ljubavna priča završila se tužno, a zatim i tragično. Sarin tata, Marinko Madžgalj, preminuo je prerano - u 38. godini, od raka pankreasa s kojim se dugo borio. 

Srpska javnost je teško podnela rani odlazak voljenog umetnika, a Dubravka je, mada već razvedena od Marinka, zbog tragičnog udarca otkazala predstave i neko vreme se povukla iz javnosti. Uz njega je bila u poslednjim danima, kad je bilo najteže.

Premda joj je život ispunjen glumom od 9. godine i uloge u "Vagi za tačno merenje", a u 16. godini prvi put pokušala da upiše Akademiju, svojim ćerkama ne želi takvu sudbinu. Vrlo je probirljiva kad je reč o ulogama i umela je da odbije one u kojima su joj nudili golišava pojavljivanja bez ikakvog osnova u scenariju. 

Privatan život drži strogo van očiju javnosti, a kažu da su svi muškarci u Srbiji, bar malo, "zaljubljeni" u nju... 

Kurir / Aleksandar Jovanović Cile, Kurir / Damir Dervišagić Lepotica!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna