U porodici Joksimović april je svake godine mesec slavlja. Muzičar je rođen 20. aprila, poznata voditeljka pet dana kasnije, a sin Kosta takođe je rođen u ovom prolećnom mesecu.

Kako su sve rođendane proslavili Jovana i Željko su odvojili vreme samo za sebe i otputovali u francusku prestonicu. Željko je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj se u pozadini vidi Ajfelov toranj.

 "Pod krovovima Pariza", napisao je Željko na francuskom jeziku.

 Inače, Željko je jubilarni 50. rođendan obeležio velikom proslavom koja je bila Jovanina ideja.

"Mislio sam, iako volim rođendane i svetkovine, da ovaj jubilarni ne proslavljam. Međutim, moja Jovana se sa tim apsolutno nije slagala. Jesu godine broj. Ali na brojeve se ne treba preterano osvrtati. Da smo na nekoj drugoj planeti, ja bih sada imao 10 godina, a ne 50. Dakle, sve može da bude relativno", kroz smeh je rekao za "Blic" pevač kada se osvrnuo na decenije iza sebe, u kojima je bilo i uspona i padova.

"Sve teške situacije, potrebno je proglasiti normalnim, jer jedino tako možeš nastaviti normalno da živiš, da se nadaš. Isto tako, lepe momente proglašavam nečim što si verovatno zaslužio, i ni u njima se preterano ne poneti, nego ih uskladištiti u fioku nečeg lepog, što će ti za budućnost biti i inspiracija i obaveza. Sve u svemu, sve je iskustvo, i škola. Pouke i poruke pratiti. Ostalo je sve na Bogu", zaključio je Željko.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna