Heorhina Rodrigez je odlučila da pokaže lice u javnosti i dođe u Kanposle lepih i teških događaja od prošlog meseca koji će obeležiti njen život zauvek. Kako su ona i Kristijano Ronaldo objavili, njihov sinčić je preminuo na samom porođaju, dok je devojčica Bela Esmeralda preživela.

Heorhina je uspela da iza sebe ostavi sve muke ovog porođaja, brine o novorođenčetu kao i o ostatku porodice, ali voli da dođe u Kan gde je paparaci prate u stopu.

Ovog puta su je dočekali na samom ulazu u hotel, a ona se hrabro osmehnula, pozirajući u crnom kožnom kombinezonu. Kosa joj je začešljana u modernu, glatku punđu, a oči je sakrila iza upadljivih crnih naočara u sportskom stilu.

Ipak, nije odolela da svom autfitu ne doda i malo jarkih boja - najveću pažnju privlači narandžasta tašna Ermes, kokektno ukrašena i svilenom ešarpom. Lepu liniju je već vratila, a njene obline naglašavju i srebrni rajsferšlusi, "strateški" raspoređeni po figuri. Kan jedva čeka da vidi šta je Heorhina još spakovala za svoj dolazak, jer je prethodnih sezona ostavljala veliki utisak!

Profimedia Kristijanova verenica u Kanu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna