Život izabranice Kristijana Ronalda Heorhine Rodrigez toliko je inspirativan da je o njoj snimljena dokumentarna serija "Ja sam Heorhina". Rođena je 27. januara 1994. u Buenos Ajresu, a rano se s porodicom preselila u španski gradić Jaka, u koji ih je dovela očeva strast prema fudbalu. Ipak, otac je prekinuo igračku karijeru i postao trener. Kasnije je uhapšen i osuđen na pet godina zatvora zbog trgovine drogom nakon neuspelog pokušaja krijumčarenja kokaina iz Španije u Francusku. Heorhina je živela u oskudici, a sa samo četiri godine znala je da želi da bude balerina.

"Nisam bila baš lepo dete. Sigurno nisam bila najlepša u razredu. Jednostavno, osećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umetnosti", ispričala je jednom prilikom Heorhina, kojoj nijedan posao nije predstavljao problem.

"Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem”, priznala je Heorhina u ispovesti medijima koja se zaposlila kao prodavačica u "Gučijevoj" radnji u Madridu i upravo to je za njen život bilo presudno. Jednog dana Ronaldo je ušetao da kupi garderobu, a ona je bila ta koja mu je asistirala pri kupovini. Tada je počela da živi svoj san.

Heorhina i Ronaldo imaju veliku porodicu, blizance Evu Mariju i Matea, ćerku Alanu Martinu i sina Kristijana Mlađeg, a u njihovu porodicu uskoro stižu još dve bebe. I dok manekenka uživa članovi njene porodice u razgovoru za "The Sun" okrivili su je da im je okrenula leđa otkako je sa Ronaldom.

"Možda nas se stidi i smatra da je bolja od nas jer mi ne živimo njen luksuzan život", rekao je njen ujak Hesus Ernandez.

"Nikad joj nisam tražio ništa. Pozvala me je jednom ili dva puta od kada sam saznao da izlazi sa Ronaldom.  Bio sam zadužen da njoj i njenoj sestri kupujem odeću, plaćam struju i vodu. Uradio sam sve, Heorgina je živela sa mnom tokom tinejdžerskog doba do dana kada su mog zeta vratili u Argentinu", rekao je Heorhinin ujak koji joj je posebno zamerio to što ga nije obavestila da je njen otac preminuo.

"Ne znam zašto nam nije rekla, a pokušao sam da je kontaktiram. Napisao sam Ronaldu na Fejsbuku da pored sebe ima zlu ženu i da me može zvati ako želi saznati detalje", ispričao je Hesus.

Screenshot / Instagram /georginagio, Profimedia Ronaldo i Heorhina uživaju u ljubavi pet godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna